Narkolepsisk bartömning ... (??)

Kvällen igår var riktigt rolig! Det var inte alla i klassen som var med på grillningen, men en stor del - vilket var riktigt trevligt! Vin, öl och grillad mat intogs, kort knäpptes och skratt hördes. Underbart!
På kåren var stämningen på topp! Ljudbandet spelade Gyllene Tider-låtar så att inte ett enda ben var stilla i lokalen..
När vi kände oss någorlunda färdiga med kvällen gick jag och Patrik till Max för lite nattamat, innan vi åkte hem och slocknade som två narkoleptiker.

Om tio minuter ska vi vara på Kvarters igen, denna kvällen för att först ha ett möte och senare festa - igen - med phösargänget. Jag är hungrig, men har inget att grilla. Funderar på att ta köttbullar med mig. Ja, det blir bra.


Bilder kommer.

Återträff & ett husdjur rikare!

Klassmedlemmarna i Journalistettan har under året glidit från varandra. Det syns kanske inte utanpå, men sammanhållningen vännerna hade efter NolleP bleknade snart bort och grupperingarna var ett faktum. Efter en diskussion tog vi tag i detta och bestämde oss för att ha en sista klassfest innan sommaren. Grillning på Ankars står på fredagens schema, innan vi firar Erik och Annika som fyller år idag (27, respektive 22)! Efter firandet vandrar hela gänget till kåren, där årets sista fest hålls - BARTÖMNINGEN! Det blir drag med andra ord...

image183

Satt precis ute i solskenet med ett gäng flickor. Försökte läsa, men Soduko var av mer intresse.



Lina Åström har gett mig sin hamster, om den överlever sommaren i Helenas sällskap! (Mamma, jag vet! Men en hamster är bättre än en katt, som jag har varit inne på ett tag!) Hamstern heter Kissekatten, men den får troligtvis ett nytt namn när jag skriver på ägarbytet i augusti...

Hittar massa kul nu!

Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefines blogg http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan

Hjälp!

Klicka på länken och hjälp mig vinna! :D (OBS! Såg inte förrän efter min anmälan att tävlingen var för föräldrar, men jag kan ju låtsas att jag tävlar åt mamma!)

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/7659

Tentamen & Solsken

Yes, idag hade vi tenta i Medieteori. Den var lätt. Jag hade svårare prov på högstadiet. MEN, det ska tilläggas att detta endast gäller om man varit på föreläsningarna, varit delaktig i diskussionerna och pluggat på sina anteckningar (precis som jag..!). Annars var den nog rätt så lätt... Eh, ja..

Efter "tentan" (som tog mindre än en timma) cyklade jag hem, gjorde laxmackor med citronpeppar på, packade ner min picknickfilt och Från journalist till murvel, och cyklade ner till vattnet vid Norrstrand. Helt underbart! Det var mestadels vindstilla, vattnets kluckande lugnade nerverna och jag somnade i några minuter. Snacka om att det är rätt sätt för att slappna av. Mina fyra timmar på min filt resulterade i en ojämn bränna, och lite undanläst litteratur till tisdagens tenta. Skönt!

AJ!! (Läs även texten på min tröja: Keep smiling!)

Underbara Steffen, som flyttar idag, hade ställt ut min nya hallbänk/byrå i hans trappuppgång, så jag drog ut Emmelie för bärhjälp. Tack Steffen för min nya möbel, och tack Emme för hjälpen!
Bänken får bli ett av mina första projekt när jag kommer tillbaka efter sommaren. Jag planerar att måla den svart och klistra på ett stilrent mönster, kanske i form av presentpapper - har en del snyggt hemma-hemma!

Såhär ser min nya byrå ut nu!

Du äger, han suger

Okej, ni har tjôtat om att jag ska berätta om måndagen, så här kommer en snabb resumé:
Efter att jag hade flyttat klart och Patrik städat upp det sista efter SMASK, gjorde han drömmiddag (även om jag inte var så hungrig) som avslutades med vindruvor. Under tiden såg vi två filmer: Amelie från Montmartre & Robin Hood - Men in tights.

Janne J var på skolan och föreläste idag, riktigt intressant. Han berättade om olika dokumentärer han gjort, och visade en del. Jag vill bli dokumentärfilmare nu mer!




Skickade en rolig hälsning till morbror Per (som inte är Jannes största fan..!) från Janne, där han säger typ:
- Hej Per, jag hör här av din kompis att du tycker om mina program. Jag är stolt. Tack, hej då!

Pers svar:
Du äger
Han suger

Flytt!

Idag har jag packat, burit och släpat ungefär hela dagen! Emmelie har varit med som pluggkamrat, bärhjälp och stöd. Hon är alltid mitt stöd. I allt. Tack vännen. En helt underbar axel (även om den är lite äcklig ibland..!) att luta sig mot.

Även tack till Erik och Holm! Underbart starka killar som aldrig säger nej till att hjälpa till!!


Det är bara det första lasset!!

DrömEmmelie!

Nu ligger alla mina grejer i hela Patriks lägenhet i plastpåsar. Jag visste att det fanns någon bra anledning till att spara alla dem! Får se vad jag får med mig hem till sommaren.. Åker om en vecka och en dag!! :D



Just det. Jag och Patrik fyller 6 månader idag.

Dagen efter.

Det är som att luften gått ur mig helt. Jag gick nästan först från efterefterfesten på Kvarters, då var klockan 4, solen hade aldrig gått ner och lokalen var fullproppad. Jag var trött på kvällens SMASK-låtar, trött på att vara trevlig, trött på att vara trött. Jag gick och la mig. Patrik kom inramlandes halv sju, absolut inte den sista från stället.. Vaknade 9 av att Patriks klocka ringde, vilket han inte märkte.. General-arbetet var inte färdigt på långa vägar.. Klev upp ur sängen vid 13, underbara sovmorgon!

Gårdagen var grym! Rätt låt vann, för en gång skull! Rosa Kalsonger, dessa rosa kalsonger! Helt underbara! Och självklart från Pite-Yo! Lyckliga, glada och lulliga byttes Norrmalmia ut mot Stadshotellet där festen var på två våningar! Nedervåningen hade mer drag, men spelade varannan SMASK-låt, vilket jag tröttnade på rätt så fort.. Men det var kul ändå! Massa nya ansikten, trevligt folk och röj! AnnaLena röjde i vanlig ordning på dansgolvet!

Nu ska jag gå över till Patrik och ha en lugn kväll, sista kvällen hans sällskap är här.
Imorgon ska jag och Emme packa ihop min lägenhet och plugga samtidigt. Får väl se hur det går!

Magiska Maggio & Smaskiga SMASK

Jag har en ny idol! Alla hennes låtar är magiska, speciellt Nöjd. Kvinnan heter Veronica Maggio, en av de få svenska pärlorna i sötvattensmusslorna.




Ikväll är det smaskiga RiksSMASK! Om en timma kommer Emno hit. 16 samlas Ankarsfolket (Fia, jag, Emme, AnnaLena, Linda och Annika - Patriks kvinnor..) för att traska ner till stan. Där väntar thaimat på Thaigarden, som vi hämtar upp och tar till Bäckgatan. Minna, Alex och Lisa har dukat för långbord. Förfest innan vi snubblar bort till Norrmalmia för showen. Kvällen kommer att avslutas med en smaskig efterfest på Statt (tror jag det var..)!

Ser fram emot detta!
Nu väntar duschen och garderoben.

En top(-less)pendag!

Underbar dag idag! Vi cyklade upp till skolan i morse, diskuterade våra inlämningar en liten stund på kåren, och bestämde oss för att åka ner på stan. Underbart väder, underbara vänner (Emm, Minna & Mandy), vad mer kan man begära? Vi gick runt och kollade lite kläder och grejer ett tag innan vi bestämde oss för att köpa glass och sätta oss i en park i närheten av Bäckis. Underbar glass (krossad nougatgodis & vaniljglass = Nougado), underbart väder, och underbart skvaller.
Vi lämnade Bäckisfolket för att åka hem och plugga. Det gick inte så bra. Vi la oss på Emmes balkong i lagom tid till att solen tittade fram bakom huset. En filt och några kuddar = Dröm. Helt vindstilla.
Efter en andra lunch (glassen var stor!) sprang vi runt Norrstrand tillsammans, och stannade en liten stund för ett dopp i det blå (okej, vattnet är väl mer brunt..). Efter att vi soltorkat på bryggan tog vi en promenad hem. UNDERBART!

Nu kom jag precis hem från Emmelie. Meningen med kvällen var att plugga, men vi kom fram till att vi hade "mycket" tid på oss resten av dagarna innan tentorna. Efter en (kort) överläggning blev det istället kycklingsallad, fetaost, vindruvor, kakor, godis och Underbara Älskade. Vi grät. Och skrattade åt att vi grät.

Patriks mamma, syster Linda och Lindas vän kom upp hit idag. Tänkte gå över en stund till dem, ska bara torka bort tårarna först..

Årets första dopp!!!

Jaa, du läste rätt! Idag har jag badat. Visst, det är maj, men det är även Piteå, Norrland.
Det hela började med att Emmelie ville vara lite wild n' crazy. Diskussionen gick ungefär såhär:
Emmelie: Kan vi inte göra något galet ikväll?
Sanna: Jo, okej!
Emmelie: Ska vi gå ut på Kalles?!
Sanna: Oj, vad hypat...? Ska vi inte bada då?
Emmelie: Jaa, okej! (Lite skeptisk) Ska vi inte kolla vad det är på TV först?

Det slutade med att vi hittade Sara på vägen, och cyklade ner till en av bryggorna vid Pite-älven. Emmelie bangade, men jag hoppade i...









Jag har insett en sak. En ganska stor sak.
Jag har läst på LTU i snart ett läsår. Vilket troligtvis kommer att bli det bästa här. Jag vill inte nämna några namn, eftersom jag säkerligen kommer att glömma andra då. Men alla människor som jag har lärt känna här, som jag har skrattat med, gråtit med, lärt mig av och utvecklats med - alla dem har gjort mig till en bättre person och mitt år i Piteå till ett underbart sådant.
Nu är det dock så att en majoritet av dessa människor slutar/funderar på att sluta till nästa år. De kommer inte finnas kvar här nästa gång jag kommer hit. Människor som tvivlar på stället, på utbildningen, på yrket och på sig själva.
Och jävlar vad trist det är.

Plugg plugg plugg...

Idag har jag läst ut en bok. Heja mig!

Nu nu nu nuuu vill jag få reda på hur jag jobbar i sommar så jag kan börja planera lite. Spontangrejer i all ära, men att ha några små guldhändelser inplanerade under den annars så händelselösa arbetsvardagen lyser alltid upp! Varje gång!


Jag tycker lite synd om mig själv. Jag börjar tycka mindre om det där med SMASK och allt jobb som alla lägger ner på showen. Och med alla menar jag P. Jodå, nog är jag liite stolt att han är general och får ihop det så bra. Men det är mindre än två veckor kvar innan jag åker hem, och han kommer hem sent och går upp tidigt på dagarna. Ungefär 8 timmar får vi tillsammans varje dag - varav 7 sover vi.


Nu är det Vänner på TV. Sen Frusna män söker kärlek. Sen Grey's. Och Sara & Emme i myssoffan. Just like old times!

Drömdag!

Det är maj. Precis så som maj ska vara. Har suttit ett antal timmar lättklädd på Emmes balkong och halvt bränt sönder min kropp. Underbart! Nya fräknar att räkna till sin sommarsamling!




Aaaaah, irriterande! Jag hade någonting som jag skulle skriva, men jag tappade det totalt. Trolig orsak: Solsting!

Bilduppdatering!

Här kommer lite bilder från de senaste helgerna!

Collision Course


Hageldag..


Ålderdomshemmet Kvarters


Promenad lördag kväll, vackra vackra Norrland!


"Vackra vackra" Emme! (Kolla in hennes axlar som hoppat ur led...!)


Erik

Utexaminerade studenter årgång 2010 - 2 pers...

Idag hade vi föreläsning med Patrik på förmiddagen om opinionsorganisationer och informatörer... Det resulterade i diskussioner om att kanske läsa annat. Yrket informatör handlar mest om att ljuga. Tvärt emot det journalistiska arbetet. Dock tjänar man bättre och har bättre arbetstider då man arbetar som informatör. Jag och Feeedooo är de enda i klassen som vill bli journalister nu mer. Woho, fan va vi ska fira efter att våra tre år är klara!
Det är en hel del som ska sluta i klassen, några helt klara och andra spekulationer. Tråkigt blir det i alla fall, men det är väl sånt man får räkna med!

På en och en halv timme har jag hunnit med att göra matlådor och äta, hängt i tvättstugan, sprungit och duschat. Nu tänkte jag se en film innan jag ska slöläsa lite kurslitteratur.. Igår fick jag inte gjort så mycket. Emme kom upp till mig på morgonen, vi läste en timme med ett x antal uppehåll för asgarv. Lunchen snodde vi av P: kantarellsoppa. Till den blev det Jalla Jalla. Jag ÄLSKAR scenen där det ringer på hos "Lisa", hon ser en badanka med ett snöre, följer det och hamnar på en filt med tända ljus runt omkring, med sin pojkvän väntandes med champagne. Romantic! ...........
Efter filmen var det meningen att vi skulle läsa lite till, det slutade med att Emme somnade i drömsoffan och jag i sängen.. Kvällen avrundades gråtandes till Ladder 49 och ett bad. Mys!




På måndag har jag och P 6 månader! 6 MÅNADER!!!!!!!! Gaaalet! Men vad ska man hitta på? Hjälp! Någon?



Åldersnojja.

Årets fest har blivit utnämnd: ÅLDERDOMSHEMMET KVARTERS. Grattis!
Unga pojkar förvandlades till tanter. Unga flickor till gubbar.
Min karaktär hette Arbetar-Åke. Standardrepliken: "Jag har arbetat hårt och länge, och det var jävligt GÔTT!! Arbetar-Åke blev snabbt Snusk-Åke. Jag förstår inte riktigt hur..
Kvällen var lika klockren som man kan föreställa sig. Ett 50-tal olika senila, rynkiga kaffedrickande karaktärer på ett och samma ställe. Oförmågan att förstå om man träffats tidigare, käppar som tappades, diskussioner gällande vem som ska föra vid dans och löständer som for. Ett tempo på kvällen som var förståeligt, då samtliga legat inne på sina hem allt för länge.
Åke fick tillslut med sig sitt nyp hem, Inga. De hade träffats tidigare under en SMS-kurs. Inga var hetast på stället. Åke var nöjd.

Arbetarklass & Steffens rysk/polska (?) karaktär tillsammans med Inga.


- Kaaaaaafffeeeeee! var Jonas standardreplik & Lisa tillsammans med Jocke, a.k.a. Gittan.


Sara (Brynolf) och Emme (Bosse), Totte, a.k.a. Solveig & äckel-Steffen (rysk/polsk (?) hortant).

Gratis mat är godast!



Igår var det barlagsfest. Vi började nere i stan på Bryggeriet, där vi intog både mat och dryck. Drycken bestod i mitt fall av Piteå-Lager, sjukt god smak, men det luktade lite honung.. Knas, men gott. Mat: Tapas. ALLT MÖJLIGT! Det var coscos, kyckling, hommos, räkor, LAX (i olika former och röror) bröd mm. Sjukt gott bröd. Vi åt säkert sju bitar var. Minst. Efterrätt: Vet inte vad det var, men sjukt gott var det! Typ vaniljsås med bränt socker på. Eller nåt..
Vi begav oss till kåren när vi var mätta för att festa. Det var rätt dött när vi kom dit, men när det dukades undan för dansgolvet blev det röj.
Efterfest hos Steffen, och jag fick en möbel. En bänk jag ska ha i "hallen", med lådor för mössa, vantar och dylikt. Mycket fin! Funderar på att måla den svart..

Nu är det dags att finlira lite på uppgiften, sen ska vi ner till stan och äta lunch/fika med Slampie! Mys! Ikväll är det pensionärsfest, troligtvis årets fest.. Sjukt kul, uppdaterar imorgon med bilder!


*




Filmen..

Fia filmade mig igår under konserten, den ligger uppe på Facebook nu. Underbara Marielle körar! Check it out!

Ikväll är det barlagsfest, som vi senare slår ihop med cafélagen på kåren. Så det blir gratis tapasbuffé och happy hour som gäller! För övrigt har mitt plugghumör legat på noll... Men jag har skrivit fyra av sex sidor hittills, så jag ska nog hinna klart innan söndag - mitt och Emmes deadlinedatum. Så jag tar eftermiddagen ledigt och slappar här istället. Kanske ska ta en promenix runt Norrstrand, pallar inte att springa med bara en sallad i maggen. Tar nog med mig kameran med, det är så fint väder!

Snackade med drömMickan förut, med skrikande barn i bakgrunden. Hon kommer hem i september. I 9 månader har hon varit från Sverige, och mig. Saknar henne.

Nä, nu går jag ut!


Michel.

I januari i år började jag ta sånglektioner med Marielle. Mest för att vara så förberedd som möjligt inför SMASK. Ikväll var det konsert med sångeleverna i Metodik 1. Där ibland fanns lilla jag. Låten jag sjöng heter Michel, och det är Anouk som har gjort den.. Sara grät (som vanligt) och Fia filmade. Emmelie satt och log, och Patrik var orolig. Troligvis mest för att jag sjöng "till" ett ex. Eller jag och jag.. Texten går ju så! Men jag förklarade efteråt att läget inte alls var så. Han blev nöjd. (Jag sjöng även "Someone else has stolen my heart"...)
Det gick bra. Marre slog mig. Men det gick bra. Fia fick gåshud när hon kollade på videon. Jag vågar inte se den än. Ska nog vänta några dagar. Eller se den imorgon. I vilket fall som helst är jag nöjd, och mamma kallar mig hennes stjärna. Patrik också. Me likey. Jag och Carls ska kanske (antagligen, om vi får) sjunga en duett på Kick-offen på NolleP. Time of my life. Erik ska bara ta fighten med självförtroendet. Jag tror det kommer bli topp!
Annars händer det inte så mycket. Pluggade några timmar idag. Fortsätter imorgon. På fredag är det Pensionärsfest på Kvarters, lokalen på Ankars. Tjejer blir gubbar, killar blir gummor. Alla blir attraktiva och sexiga. Not. Men det blir kul. Jag ska ha käpp med halkpigg, gubbrallor, hängslen, skjorta, slips och en beige fleecebasker med öronlappar. Hottest at Ankars.


A bad day

Ja, shit. Efter en natts dålig sömn helt ensam i den stora sängen och dunka-dunka från Grannen i Underlandet släpade jag mig upp ur sängen i en dvala, klev ut i det - för att vara morgon i Piteå - soliga, varma vårvädret och gick hem till mig för att äta frukost. Jag brukar inte ha några problem med måndagar i vanliga fall, men just denna dagen gillade inte mig. Därför gillar jag inte den.
Tröttheten har påverkat mig under hela dagen. Efter den - faktiskt - intressanta föreläsningen om semiotik och feedback på min och Emmes analys, blev jag lite peppad igen. Holm hjälpte mig med min dator - TACK! - och jag umgicks med Emm i tvättstugan tillsammans med hennes dator. Semiotik och just denotation är svårare än man tror, vilket tärde på oss båda och vi gav upp studierna för dagen när vår tvättid var slut. Jag gick hem och däckade på sängen.
Följde med Marre upp till skolan på kvällen och övade att sjunga i mikrofonen. Det har gått bättre.
Gick hem, bytte om och joggade runt Norrstrand i 30 minuter. Skönt att rensa tankarna och röra på de lurviga... Fast de är inte så lurviga just nu.. Men kunde varit!
Efter en dusch tog jag med The Pursuit of Happiness till Patriks lägenhet, slängde mig i soffan och förlorade mig in i filmernas värld. Emm kom förbi en stund och godkände lägenheten. Drömsoffan. Tror att även hon kommer att trivas här!
Filmen fick mig på bättre tankar. Jag vet att alla kan ha en dålig dag. Det behöver inte hända så mycket för att man ska må lite dåligt. Det kan bero på trötthet, stress eller små motgångar. I mitt fall alla tre. Men sen finns det människor som har en dålig dag varje dag. Människor som tar sig från dag till dag endast på grund av hoppet. Människor som står i kö till Homeless shelters varje dag och hoppas att de kan få en sängplats för natten.
Jag har tak över huvudet. Jag har mat i kylen. Jag har pengar, om än sparsamt. Och för mig är inte varje dag en dålig dag. Bara denna dagen.


All by my self...

Det låter om fönsterrutan. Regn. Mitt i maj, som fortfarande rusar iväg. Och nu har precis ännu en dag påbörjats. Ännu en dag går i Piteå, en dag mindre kvar till tentor och inlämningar, en dag mindre kvar till hemgång, en dag mindre med Patrik. Han är inte ens här. Han sitter på ett tåg och intar alkoholhaltig dryck för att hålla modet och livet uppe. Det låter som en plan. Ibland önskar jag att man kunde vara full jämt. Tänk vad mycket enklare livet hade varit då, på ett sätt. Alla bekymmer försvinner. Allt tvivel. Man lever bara i nuet, med ett enda mål: Att ha den roligaste kvällen i sitt liv.

Allt som oftast vaknar man istället upp dagen efter med en bubblande mage, slö blick, värkande kropp och med blåmärken på de knepigaste ställen. Hade man så roligt under föregående kväll egentligen? Och vart kom det där blåmärket från?
Nej, jag tror inte man kan vara full jämt. Alltså, det är klart att det går, det finns det starka bevis på. Men för att hålla sig fast vid verkligheten och den oftast underlättande vardagen där allt flyter på, gäller det att hålla sig någorlunda nykter. Speciellt som student, där den ena festen efter den andra lockar. Under början av maj månad har jag hört ett antal personer säga att de ska ha en vit månad, en månad där de äntligen ska ta det lite lugnt. Innan de kommer på att det finns måste-gå-på-fester ungefär varje helgdag månaden ut, vill säga.

Anledningen till den sena sänggången, när skolan börjar tidigt imorgon, är att min snart nyblivna granne under min snart nyblivna lägenhet spelar dunka-dunka. Det är inte första gången. Tyvärr. Kära Mira bor vägg i vägg med honom. Han lyssnar inte på vad hon säger. Han spelar dunka-dunka ändå. Jag har inte vetat vem han var fram tills i fredags natt när jag och P kom hem från Max. Jag klappade hans katt som han höll i famnen. Sedan gick han in till sig.

Det blev tyst ett tag. Men nu är klockan över tolv, vilket för normala personer betyder att man ska dämpa sig. Troligtvis har den här killen läst fel. En dag - vacker eller ej - ska jag förklara skillnaden mellan att dämpa och att dunka för honom. Men inte nu. Inte i kväll. Ikväll ska jag släcka lampan, krypa ner i sängen och sniffa på Patriks kuddar.

God natt.


Go for it!

I juni övertar jag Patriks lägenhet, med blandade känslor.. Men det blir bra, jag trivs ju här! Faktum är att jag ligger i soffan här i lägenheten just nu! Ett dubbelavsnitt av Sex and the City har precis avklarats, och innan det både Frusna män söker kärlek och Grey´s.. Jag började ett nytt liv idag, jag var ute och sprang med Emme. Det var skönt. Jobbigt, men skönt. Vi stannade inte en enda gång, och hade ett bra tempo genom hela rundan. Duktigt!
Nu tänkte jag se en film innan jag ska sova. Patrik övergav mig för fotboll, men vad ska man göra? De är ju killar...


Tillbaka i Pite!

Två veckors praktik gick precis så fort jag trodde de skulle gå. I ett svisch var det över och jag satt på planet till Luleå - Kallax - med blandade känslor. Att få vara hemma i två veckor, komma in i arbetsvardagen och umgänget igen var precis det jag behövde för att kunna ladda om mina batterier för en fortsatt vistelse i Norrland. Att få tänka på annat ett tag. Å ena sidan var det riktigt skönt att få komma upp till Piteå igen för att få träffa vännerna och P, men å andra sidan hade jag det så otroligt bra i ett soligt Göteborg med mina underbara vänner, och jag ville inte riktigt lämna det..

Helgen i Piteå var riktigt kul - och intensiv! P hämtade upp mig på Kallax när jag landat och vi åkte in till Luleå för att fördriva lite tid. Sen åkte vi vidare ut till några gamla - och stora - lador där de förvarat/förvarade godståg (inspelningsplats för en musikvideo P spelade in den helgen). Sen åkte vi äntligen hem. Jag packade upp och duschade, sedan tog med mig min flygplanssmörgås och min box med vin till Emme. Jag möttes av en jättekram. Härligt. Ångesten över att ha lämnat mitt kära Göteborg sköljdes ner i magtarmen tillsammans med vin, och hårlockande tog över kramandet. Vi gjorde oss redo för Harlem Riot och blev skitsnygga!
P var bäst på scen i sin snygga polisuniform och hatten - jag säger bara hatten - den satt där den skulle!
Dansade sönder mina fötter och haltade hem när Emme blev för full...

Lördag och söndag präglades av Phösarutbildningen. Det var intressant och kul. Jag löste problemet med Emmes kissande - hon har fel på sina njurar. Trolig orsak: Alkoholförtäring.
Under söndagen hade vi även ett litteraturseminarie i Emmys kök tillsammans med Sara på högtalartelefonen.

På måndagen åkte jag, P och Jeppe neråt i landet med en packning utan dess like. Jesper tog avsked av Piteå efter fyra års studier, P körde den minst sagt fullproppade bilen och jag fick äran att sitta på passagerarsätet i fosterställning alla 70 mil.
I Sundsvall lämnade vi in bilen, missade tåget, vandrade runt en timma innan vi kom på att vi kunde ta bilen igen till Gävle - och fortsatte vår resa.

Gävle var U N D E R B A R T !!
Det är riktigt mysigt, P har (någorlunda) trevliga vänner, och familjen var dröm.

Nu är jag uppe i Pite igen, skolan har börjat, jag har redovisat mina två veckor inför den lilla skara klass som dök upp, Emme, Sara och Fia skrattade åt mig och jag har hunnit plugga lite..

Nu ska jag mysa med P (som om vi inte gjort det tillräckligt?!) och ta vara på den sista tiden i Piteå innan jag lämnar det för sommaren och P lämnar det för alltid...


RSS 2.0