En top(-less)pendag!

Underbar dag idag! Vi cyklade upp till skolan i morse, diskuterade våra inlämningar en liten stund på kåren, och bestämde oss för att åka ner på stan. Underbart väder, underbara vänner (Emm, Minna & Mandy), vad mer kan man begära? Vi gick runt och kollade lite kläder och grejer ett tag innan vi bestämde oss för att köpa glass och sätta oss i en park i närheten av Bäckis. Underbar glass (krossad nougatgodis & vaniljglass = Nougado), underbart väder, och underbart skvaller.
Vi lämnade Bäckisfolket för att åka hem och plugga. Det gick inte så bra. Vi la oss på Emmes balkong i lagom tid till att solen tittade fram bakom huset. En filt och några kuddar = Dröm. Helt vindstilla.
Efter en andra lunch (glassen var stor!) sprang vi runt Norrstrand tillsammans, och stannade en liten stund för ett dopp i det blå (okej, vattnet är väl mer brunt..). Efter att vi soltorkat på bryggan tog vi en promenad hem. UNDERBART!

Nu kom jag precis hem från Emmelie. Meningen med kvällen var att plugga, men vi kom fram till att vi hade "mycket" tid på oss resten av dagarna innan tentorna. Efter en (kort) överläggning blev det istället kycklingsallad, fetaost, vindruvor, kakor, godis och Underbara Älskade. Vi grät. Och skrattade åt att vi grät.

Patriks mamma, syster Linda och Lindas vän kom upp hit idag. Tänkte gå över en stund till dem, ska bara torka bort tårarna först..

Kommentarer
Postat av: Emme

Puss världens finaste vän! :)

2008-05-23 @ 22:03:06
URL: http://emno.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0