EM i 180 km/h..

Tio dagar har aldrig gått så fort tidigare. Nya rekord har satts: tidsmässigt, nivån på skämt, hur bra fotboll kan vara, hur dåligt Sverige kan spela, hur fort man kan köra på autobahn, fortkörningskamerablixtar.. Jag kan fortsätta några rader till, kanske även det kan bli rekord..?

Resan har varit riktigt bra. Öl, Feeny's och Mintu har intagits. Skämten har hållt samma nivå som en sexårings kiss- och bajshumor - med undantaget att avföringen har utbytts mot lite grövre, "vuxnare" humor. Vi har skrattat, vi (Martin) har gråtit, vi har varit fulla, bakfulla och nyktra, vi har dansat, vi har pratat och vi har levt. Vi har kört många mil, och vi har kört många mil fel. Vi har duschat kallt, varmt och badat. Men framför allt: vi har varit med om den bästa - och kanske värsta - EM-festen. Sommaren 2008 kunde inte bli bättre - eller värre - och den har bara börjat!

Matchen Grekland - Sverige kommer sent att förträngas till det omedvetna, som herr Freud troligtvis skulle säga. En fest som startade som den skulle: Öl i bilen på väg in till Salzburg. Träffade Patrik - underbart och efterlängtat, åt pizza, drack mer öl, blev peppade på Fanzone, träffade de manliga Valldavännerna, marcherade i Sverigetåget, hittade våra platser på arenan, såg Sverige äga hela Grekland, ägde Grekland själva med sång, träffade Patrik igen, tog en öl och McDonald's, spenderade natten i en 80-säng med Patrik bredvid en snarkande Biffen... Som sagt, EM-festen drog igång lika starkt som Lindas midsommarsnaps!

Resten av dagarna flöt ihop till en enda fylla. Fylla på livet, fylla på alkohol - och då även såklart bakfylla.
Dagarna fick endast kännetecken så som: Sverige-Greklandmatchdagen, då vi nuddade Markoolio när han gjorde ett stagedive i Camp Swedens partytält, discodans-kvällen, Basshunterjakten, Granqvist&Edström-snacket, Badhusjakten, Bäckis förfestande hos de annars så ointressanta grannarna.......

Vädret har varit kasst, vilket har dragit ner på partyhumöret.. Det kanske var bra, eftersom det festades på rejält ändå! Det regnade varje dag, förutom första i Salzburg, dagen innan vi åkte hem och då vi åkte hem...

Jag vill berätta om hela resan, men det skulle ta alldeles för lång tid att både läsa och skriva, dessutom har kvartsfinal nummer 3 precis börjat!

Vad jag dock kan göra är att tacka!
Tack till mitt underbara resesällskap: fem killar, fem karaktärer. Niklas, Andy, Jens, Joel och Martin. Tack för en underbar resa i äkta fotbollsfestanda!
Men framför allt vill jag tacka de svenska fansen! Vi kom ner till lilla Innsbruck i lilla Österrike, där vi ägde alla andra europeiska länders fans x 1000.

Det finns nog bara ett ord för denna resan: G Å S H U D.



...och "skratt".



Kommentarer
Postat av: Robin

Kul läsning. Tråkigt att Sverige var så kassa, men det kanske var tur med tanke på att ni verkar ha festat tillräckligt ändå ;)

2008-06-24 @ 11:06:21
URL: http://lufsludde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0