Pärlor på besök i Halmstad

Dagens svensk skrattar i genomsnitt 5-6 minuter per dag. På 1950-talet låg snittet på 18 minuter per dag. Sanna skrattade i genomsnitt 30 minuter per dag i helgen. Det var en bra helg.

På fredagen tokregnade det, så vi (jag, Linda, Åsa och Nenne) flyttade fram starttiden två timmar. Väl nere i Hstad träffade vi Andy en snabbis, innan vi hade picknick vid Nissan. När Andy gick av sitt pass på SR åkte vi hem till lägenheten för att installera oss. Efter att ha spelat några partier sjuan blev det full fart på tjejerna med ombyte, hår och smink. Tog en promenad till Pålle där det bjöds på hamburgare och förfest på innegården. Trevligt! Tog en kort sväng till Håkankonserten, där vi hoppade runt tillsammans med Danne och Makki. Hemma hos Pålle igen lekte vi lekar och lärde känna killgänget bättre. Fick träffat alla killarna som var med nere på EM - woho! Utgång blev det till Mårtenssons. Dansade, spelade Black Jack och tappade bort garderobslappar (Nenne). Det var längesen jag hade så kul!

Lördagen tog smällarna från fredagen, vilket var bland annat en rak höger, ett knä och några sparkar - kändes det som. En bakfylla gör aldrig så ont som när kroppen längtar efter mat, men när man får det serverat framför sig får man inte i sig en tugga. Dagen spenderades i vilket fall på Tylösand tillsammans med Däni och Makki, vilket ledde till skratt, skratt, skratt. Åsa, Nenne och jag kastade oss ut i havet precis innan vi åkte till stan igen - man kan ju inte ha varit på Tylösand utan att bada! Det var.. uppfriskande!
Middag på den italienska restaurangen Piccolo - grymt gott, men det var ganska kass service.. En snabbis hem för toalettbesök á la fyra, innan vi traskade till förfesten, som idag hölls av Jens. Tjejerna och jag var lite sega, så det blev inte så mycket dricka för oss. Denna kvällen besökte vi Moon, som - enligt mig - var lite sämre än Mårten. Träffade dock Mangan, Mackan, Viktor, Rosen och Makki - så det höjde ju lite! Åt TVÅ french hotdogs på vägen hem! Var utelåsta när vi kom till lägenheten, men det ordnade sig när en onykter Martin kom och öppnade. Andy hade däckat på Jens säng redan innan vi gick ut...

Vi tog en promenad på söndagen innan vi packade ihop våra tillhörigheter. Besökte bland annat Dannes sunkiga lägenhet - alla killarna hade sovit där i hans lilla etta, stank alkohol och svett - och Marinfestivalen längs Nissan.

Lämnade Halmstad och grabbarna med leenden på läpparna och nya intryck att smälta. Helgen var... klockren!

Kommentarer
Postat av: Minna

Fler klockrena helger åt folket! Kanske vi ska dela med oss av våra härliga upplevelser?

Nääääee! =)

2008-07-22 @ 11:13:14
URL: http://minnaannim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0