DrömStyrsö!



I onsdags kväll tog jag båten ut i solnedgången till det alltid lika vackra och idylliska Styrsö i södra skärgården, Göteborg. Mormor hade bäddat med Kalle Anka i dubbelsängen och erbjöd sig att sova på nedervåningen, eftersom hon snarkade så. Morfar sov i rummet bredvid mig och jag vaknade då och då när jag hörde honom halta in till toaletten under natten. Mormor och morfar. Alltid lika pigga och fräscha, trots sina snart 80 år i livet. Nu börjar bilden av dem flagna. Mormor får lätt yrsel och morfar behöver en ny höft. Men de är trots allt lika pigga i huvuet, och det tackar jag för.
Under gårdagen låg jag ute på klipporna på Rävholmen tillsammans med Elina, Elinas tre vänner från stan och sommarkompisen Andreas - vars mormor och morfar bor granne med mina. Första riktiga sommardagen, med bad minst en gång i halvtimmen, soltorkning på klipporna och förbannelser över alla brännmaneter som tycktes anfalla. Utan solskydd. Aj, aj. Men nu är jag brun och fräsch, precis som det ska vara på sommaren! Det syns knappt att jag bara haft tio (!) dagar ledigt i sommar sen jag började jobba! Tur att åtminstone en av dem innehöll sol!

Viggo hade hunnit åka vidare till sin mormor innan jag kom ut till ön. Förbannat tråkigt! Men jag planerar att träffa honom när jag är i Sthlm under hösten..

Det har hänt ganska mycket och ingenting alls de senaste dagarna. Jag har stött på Anna, underbara Anna, från Bryssel, som tydligen har bott i Åsa under hela sommaren och jag har inte vetat NÅT! Vi ska ses på måndag för en heldag catching up! På tisdag är det meningen att jag ska träffa Amelie från Bryssel, hoppas hon orkar efter helgen och jobbet! Sen ska jag bestämma träff med både Marcus och Sofie från gymnasietiden.. Hur ska jag hinna med allt detta innan jag åker upp till Piteå igen?

Bästa av allt, ikväll kommer Minna till Göteborgs central och imorgon ska vi ses för lite solning i Slottskogen, och fotografering! Underbart!


Kommentarer
Postat av: Ebba

hej sannis!! va ett tag sen jag läste dinblogg nu, så har en del att gå igenom!;) ååh, jag vill oxå träffa amelie!! hälsa henne!! anna träffade jag hos clefjords.. där missade du en fest kan jag säga!! puss å kraam till dg!

2008-07-28 @ 04:13:17
URL: http://ebbalotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0