I don't know where I belong, but I belong to you!

Helgen har varit en DRÖM-helg, precis som jag förutspådde!

Torsdagen började med en inbetalning av skidresa till Kåbdalis - sjukt pepp inför den! Hotade Patrik lite med att jag och Emmelie skulle ragga i backen, men det gick inte hem.. Pentryt finns ju fortfarande kvar här i stan, tyvärr.. ;)
Jag och Sara förberedde oss inför hämtningen av Majsan med att göra skyltar i alla dess former.. Vi hämtade upp Mike och Emmelie i skolan och tog oss ner till stationen. Väntade ett bra tag på att bussen från Lule skulle rulla in på stationen. Genrepade med våra skyltar en gång.. När den riktiga bussen där Maja var med väl rullade in på Piteå busstation var gråten inte långt borta.. Det var förbannat kallt ute, inte konstigt att ögonen tåras!
Maja fick det bemötande hon alltid drömt om och vi fick fjanta av oss. Systemet och ICA, sen hem för att laga en underbart god middag med hasselback och kotletter. Resten av kvällen spenderades framför tv:n med två andra madcaps, innan vi begav oss mot kvällens volleybollträning. Maja var väl sådär nöjd, men det var kul ändå!



Fredagen präglades av uppladdning inför kvällen i form av tidig Java-sändning (underbart sätt att vakna på!), kaffe på kåren, heldag på stan och tacomiddag med tjejerna! De blev fulla som svin och jag jobbade på kåren. Galet mycket folk, men det var kul ändå! Nästa gång det är kårarbete är på julfesten, hoppas på att det blir lite lugnare - inte så säker på det dock!



Lördagen var det sovmorgon.. Jag vaknade 12, gick ner till Emmelies nya lägenhet och förhörde mig om gårdagen. (Hon hade vinglat hem innan 00:00 - lite tidigare än vanligt. Micke menade på att hon var snorfull, Emmelie skyllde på stövlarna..) Hann även äta frukost, ringa och gratta pappsen på sin födelsedag och lämna över kårnycklarna till nästa barlagsansvarige innan Maja vaknade av TV:n... Sjukt sega hela dagen, tog en promenad till ICA Ankaret för att inhandla lite middagstillbehör, åt och kollade på TV. Sara kom över och öppnade första ölen, vilket ledde till ett x antal öl för våran del med.. Gick ner till Kristoffer när alkoholen börjat ta över våra hjärnor och lekte Suck n' blow... Kåren blev nästa destination med lite dans, innan det var dags för MAX och hemgång! Sjukt kul, dock saknades moggis-Emme som hade en nykter och hyfsat ensam kväll..



Söndag = första advent. Detta innebar för våran del stjärnuppsättning, pepparkaksbak och Sunes jul!
Var tvungen att se Idol innan någonting annat kunde påbörjas, så efter att vi sett alla bidrag gick vi ner med våra grejer till Emmes nya lägenhet.. Tog svängen om Marre där vi hade jätteroligt, och hon såg bara allmänt förvirrad ut..

Vi: Nu är vi här!!
Hon: Eh, va?!
Vi: Ja, vi tog med oss alla grejer!!
Hon: Eeeh.. Vaddå?!
Vi: Vi skulle ju baka!! Vi får väl låna ditt kök??!!
Hon: Eeeh.. Njaa..??!!

Stackarn.. Vi fick i alla fall frågat efter en kavel och pepparkaksformar (vilket var våran egentliga anledning till besöket), vilket hon inte hade hemma.. Så vi fortsatte med plåtar, kavel, mjöl, julmust, pepparkaksdeg, bakplåtspapper, knivar osv till Emme. Pepparkakorna blev grymt snygga - ska försöka få Emmes bilder snart!

Idag åkte Majsan hem.. Hon var med under våran förmiddagsföreläsning, vilken bestod av grupparbeten! När vi skulle säga hej då efter lunch blev vi sjukt upptagna av annat.. Eller annan kanske jag ska skriva.. ;)
Måste bara meddela att Maja under morgonen såg Måns Zelmerlöf på tv:n och utbrast "Han ser ut som din pojkvän!" Från en Idol-stjärna till en annan: Vi stod och snackade om detta utanför Service precis innan Maja skulle åka, då ingen mindre än Markus Fagervall gick förbi oss.. Han har gått på skolan tidigare (och bott här på Ankars), så han var väl här och hälsade på! Det blev en snabb adjö-kram av Maja innan vi gick efter honom.. Vi bara "råkade" gå åt samma håll! ;)

Tack för en underbar helg, vännen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0